Syndicate, PC'de DX10/11 Desteklemeyecek

Syndicate, 4 kişiye kadar online co-op destekleyecek
20.01.2012 16:31 Talha Aynacı

 
     Önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan Syndicate'in PC versiyonu için yapımcı Starbreeze'den baz teknik bilgiler geldi. Kendi geliştirdikleri grafik motorunun avantajıyla daha başarılı bir görsel seviye yakaladıklarını açıklayan yapımcılar, oyunun DX 10/11'i desteklemeyeceğini açıkladı. Yapımcılar bunun sebebini oyunun multiplatform olmasına bağladı ve yapımın DX 9 üzerine inşaa edildiğini dile getirdi.
 
    Starbreeze gelecekte oyunlarının DX 11 destekli çıkacağını açıklarken, kullandıkları motorun çoklu çekirdek kullanan bilgisayarlarda çok daha iyi performans ortaya koyduğunun altını çizdi. Yapımcı firmanın daha önce Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena isimli oyunu çift çekirdekli işlemcileri desteklemiş ve başarılı bir performans sergilemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kafa Kafaya Çarpış - DOOM™: The Dark Ages Tüm Dünyada Oynanabilir 15 Mayıs PUBG: Battleground, 35.2 Güncellemesi ile Yok Edilebilir Arazileri Genişletiyor 14 Mayıs KONAMI, eFootball Mobile'ın 8. Yıl Dönümünü Özel Oyun İçi Bir Kampanyayla Kutluyor 09 Mayıs GTA 6 İçin Beklenen Yeni Fragman Geldi 06 Mayıs Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler