Starfield İçin Yeni Mod NPC'lere Günlük Rutinler Ekliyor

24.10.2024 13:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni paket, NPC karakterlere günlük rutinler ekliyor. Bu sayede onların daha gerçekçi ve daha doğal görünmesi sağlanıyor.
 
Starfield modu yapay zeka tarafından destekleniyor
 
 
 
Mod geliştiricisi 'FlippingEggs' tarafından oyuna dahil edilen yeni mod, 40 farklı NPC karaktere günlük programlar ekliyor. Ayrıca çeşitli mağazalarda çalışan 17 robotun da eklendiğini aktarmakta fayda var. Böylece mağaza sahibi orada olmadığında bir şeyler satın alabiliyorsunuz.
 
Mod yapımcısı, sıfırdan oluşturduğu ve yapay zeka tarafından kontrol edilen NPC rutinleri eklemiş durumda. Bu sayede NPC'ler, mağaza içerisinden farklı yerlere doğru gidebilecek ve fiziksel olarak tüm bu eylemleri gerçekleştirebilecek. Tüm bu rutin sistemi, gezegenin içerisinde yer alan yerel saate bağlı durumda. Yani gündüzleri NPC'lerin etrafta dolandığını ve belli bir yapıyı takip ettiğini görebilirken mesai bitiminde ise daha farklı senaryo ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
NPC'lere rutin programlar ekleyen mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu mod herhangi bir şekilde oyun performansını etkilemeyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Astroneer DLC'si 'Glitchwalkers' 13 Kasım'da Konsollar ve PC İçin Yayınlanacak 1 Saat önce Aksiyon RPG Fate Seeker II, Xbox Series ve Xbox One için Yayınlandı 2 Saat önce RPG High School Crisis, 6 Kasım'da PC için Batıya, Daha Sonra Switch'e Geliyor 2 Saat önce Roblox'tan Türkiye Adımı: Ofis Açacak 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Modu Fallout: London 1 Milyon İndirmeye Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler