Heroine Anthem ZERO II: Scalescars Oath, Xbox Series ve PS4 için Yayınlandı

22.10.2024 13:09 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Skywalker HK ve geliştirici WindThunder Studio, yan kaydırmalı aksiyon RPG'si Heroine Anthem ZERO II: Scalescars Oath'ı Microsoft Store üzerinden Xbox Series için ve PlayStation Store üzerinden PlayStation 4 için yayınladı. PlayStation Plus üyeleri oyunu 5 Kasım'a kadar yüzde 30 indirimli satın alabilirler.
 
Heroine Anthem ZERO II: Scalescars Oath ilk olarak 5 Haziran 2019'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de piyasaya sürüldü ve ardından 22 Şubat 2022'de tam sürüm yayınlandı. Önemli geliştirmelere sahip bir PlayStation 5 sürümü 22 Şubat 2024'te yayınlandı. PC sürümü artık Microsoft Store üzerinden de mevcut ve Xbox Series sürümüyle "Play Anywhere" özelliğini destekliyor. 
 
Heroine Anthem ZERO II: Scalescars Oath, gerçek zamanlı 2D ve 3D'nin harmanlandığı, yandan kaydırmalı hikaye tabanlı bir aksiyon RPG'sidir.
 
Oyun, deniz kızlarının efsanelerini ve Sırp ve Doğu Asya kabile kültürlerini birleştirerek kendi kültürel dünyasını yaratıyor. Uzun yıllar boyunca yaratılan oyunda, yaklaşık 400.000 kelimelik diyalog, 500'den fazla hikaye, 300 sahne ve 500'den fazla hikaye performansı yer alıyor. Gerçekten uzun bir TV dizisi gibi ama bir macera oyunu olarak hayata geçirilmiş. Film müziği, deneyiminizi bambaşka bir seviyeye taşıyan birden fazla müzik yapımcısından birçok şarkı içeriyor! 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı 1 Saat önce Delta Force'un PC Betası İçin Tarih Verildi 1 Saat önce Aksiyon RPG'si Dawnwalker, PS5, Xbox Series ve PC için Yayınlanacak 2 Saat önce Pirates Outlaws 2: Heritage PC ve Mobil için Duyuruldu 2 Saat önce Aksiyon RPG EDENS ZERO, 2025'te PS5, Xbox Series ve PC için Piyasaya Sürülecek 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler