Sledgehammer Games'den İş İlanları

25.04.2012 18:42 Tunahan Başol


     Call of Duty serisinin her sene oyun çıkardığını göz önüne alırsak son oyun Call of Duty: Modern Warfare 3'ten sonra bu sene sıra Treyarch'ta. Durum böyle olunca bu sene Sledgehammer'ın oyun çıkartmayacağını düşünebilirsiniz fakat bu durumun tam tersine Sledgehammer Games, Call of Duty geliştirme ekibinde çalışmak üzere tam 12 farklı pozisyon için iş ilanı verdi.
 
     Verilen iş ilanına göre geliştirici ekip, bir tane ses dizayncısı, bir tane kıdemli oynanış mühendisi, bir tane silah ve araç tasarımcısı, bir tane çevrimiçi mühendisi, bir tane çoklu oyuncu modları için seviye düzenleyicisi, bir tane genel mühendis, bir tane geliştirici müdürü, bir tane stratejist, bir tane oynanış mühendisi, bir tane yapı mühendisi, bir tane animatör ve bir tane de kullanıcı arayüzü tasarımcısı arıyor.
 
     Bu iş ilanları akıllara iki ihtimal getiriyor. Birincisi, Sledgehammer Games, gelecek Call of Duty oyununda Treyarch'a yardım edecek. İkincisi, Call of Duty serisinin 10. oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Bu konu hakkındaki açıklamanın bir hafta içinde yapılması bekleniyor. Sledgehammer Games eğer gelecek Call of Duty oyununun yapımında bulunmayacaksa bu iş ilanları Call of Duty serisinin 10. oyununun kesinleştiğini bizlere gösterecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Ambarad 25.4.2012 19:06:39

Sledgehammer ve Infinity Ward öncelikle MW3'ün renk paletinin MW2'den niye kötü olduğunu açıklasın. Oyun resmen diğer oyuna göre bulanık ve cansız. Gözle görülür fark var.

xLordRealx 25.4.2012 19:21:21

Anlaşıldı, bu adamlar bize 6 ayda bir Call of Duty kakalamaya niyetli.

BSC Misafiri 25.4.2012 19:33:08

adamlar otomatiğe bağlamış

BSC Misafiri 25.4.2012 19:33:11

Çağdışı grafikleri baymış oynanışı ve sesleri düzelmediği sürece hiçbir değeri yok.

BSC Misafiri 25.4.2012 23:03:56

@Arheleg bulanıklık için image quality'yi native yaptın mı? yapmadıysan yap bence, öteki türlü cidden bulanık

sawgiray 26.4.2012 10:48:24

Boyayıp,boyayıp her sene aynı oyunu önümüze koyuyorlar..

Dhiozy 26.4.2012 11:04:05

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray Boyayıp,boyayıp her sene aynı oyunu önümüze koyuyorlar..
o zaman oynama bu kadar basit :)

teknomnyak_37 26.4.2012 11:58:48

cod un artik grafik motorunu degistirmesi lazim zaten bf3 cikmadan once coda bayilirdim ama artik baydi

iamburak 26.4.2012 12:18:00

Cidden COD üzerinden kazandıkları paranın haddi hesabı yok ve hala bayık hiçbi yenilik getirmeden oyunu piyasaya sürüyorlar. Bari o kazandığın paranın hakkını ver adam gibi bir yatırım yap iyi bir grafik motoru yap. Veya ne bileyim oyuna yenilik eklesinler teması değişsin.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Assassin's Creed'in Geleceğini Tencent İle Kurmak İstiyor 15 Mart God of War Ragnarok İçin 20. Yıla Özel Güncelleme Geliyor 15 Mart Star Wars: Hunters Oyunculara Veda Ediyor 15 Mart NewGamePlus: Yeni Nesil Xbox Konsolu Neler Vadediyor? 15 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 62 GB'lık Güncelleme Yayınlandı 14 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler