Arma 4 Hayranları Memnun Etmek İstiyor

19.10.2024 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Bohemia Interactive stüdyosunun üstlendiği nişancı aksiyon serisinin en yeni oyunu Arma 4, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyuruldu. Bu duyurunun ardından oyunun 2027 yılında piyasaya sürüleceği doğrulandı. Şimdi ise yapılan açıklamalarla beraber yeni oyunun hayranları memnun etmek istediği vurgulandı.
 
Arma 4 merakla bekleniyor
 
 
 
Serinin en son çıkan oyunu Arma Reforger adıyla bizlere sunuluyor. Bildiğiniz üzere oyun ilk etapta 17 Mayıs 2022'de erken erişim olarak piyasaya sürüldü, ardından 16 Kasım 2023 tarihinde tam sürüme kavuştu. Reforger şu anda Xbox Series ve PC için mevcut durumda. Aynı zamanda PC sürümü Steam platformu üzerinden satışta.
 
Arma Reforger, şu anda çoğunlukla olumlu etiketine sahip durumda. Ancak bir önceki seri oyunu yani Arma 3'ün ne yazık ki ötesine geçememiş durumda.
 
Öte yandan Arma 4'ün 2027 çıkış aralığı Bohemia Interactive’in 25. yıl dönümü konseri sırasında duyuruldu. Bu kutlamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi 3 Dk önce 2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu 17 Dk önce Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı 1 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye Geliyor! Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler