Urban Myth Dissolution Center 13 Şubat 2025'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

16.10.2024 21:59 Umut Tandoğan

 
 
Gizemli macera oyunu Urban Myth Dissolution Center, yayıncı Shueisha Games ve geliştirici Haka Bunko'nun duyurduğu üzere 13 Şubat 2025'te PlayStation 5, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. İngilizce, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Arapça ve Hintçe dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Japonya'da PlayStation 5 ve Switch sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak 3.740 yen karşılığında satışa sunulacak. Ayrıca oyunun bir kopyası, altı oyuncuya kadar orijinal bir masa oyunu, tek disklik orijinal film müziği, bir kitapçık ve özel bir kutu içeren 6.930 yenlik sınırlı sayıda bir sürüm de satışa sunulacak.
 
Oyuncu, dedektiflik görevi için Azami'nin kontrolünü ele alır, her şehir efsanesinin ardındaki gerçeği, her müşterinin gizli geçmişini ve her tuhaflıkla neden karşılaştıklarını ortaya çıkarmak için dolaylı kanıtlar ve sosyal ağ gönderileri toplar. Her bölümün çözümünü ve beklenmedik sonuçlarını keşfetmek için her efsaneyi ve vakayı çözün.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye Geliyor! Çıkış Tarihi Açıklandı 38 Dk önce Arma 4 Hayranları Memnun Etmek İstiyor 1 Saat önce NewGamePlus: Steam'den Uyarı Mesajı, RDR PC Fiyatı ve Dahası 2 Saat önce Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda 18 Ekim Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut 18 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler