Assetto Corsa EVO Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor

30.09.2024 21:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini KUNOS Simulazioni stüdyosunun üstlendiği yarış simülasyon oyunu Assetto Corsa EVO'nun çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak oyun 16 Ocak 2025 tarihinde Steam platformu üzerinden PC için erken erişim olarak yayınlanacak.
 
Assetto Corsa EVO seriyi üst seviyeye taşımayı hedefliyor
 
 
 
Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi yeni oyun içerisinde de otomobil tarihinin en önemli araçları yer alacak. Bu kapsamda farklı sınıflardan oluşan otomobillere adım atabilecek ve yarışlara katılım sağlayabileceksiniz. Spor araçlarından klasik araçlara, yarış otomobillerinden çok daha fazlasına kadar mekanik anlamda oldukça farklı araç türlerinin burada olduğunu vurgulayabiliyoruz.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre Assetto Corsa EVO içerisinde önemli ölçüde zenginleştirilmiş bir simülasyon yarış deneyimi bizleri bekliyor. Evrenin içerisinde büyük bir sıçramayı temsil edecek yapım, yarış ve otomobil türünü severlere hitap ediyor. Tescilli oyun motoruyla beraber çok sayıda özelliğe ve oyun moduna sahip olan oyun hem hayranlar hem de yeni oyuncular tarafından bekleniyor.
 
Son olarak oyunun çıkış tarihini vurgulayan yeni bir fragman yayınlandı. Bu içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'un PS5 Fiziksel Sürümü Duyuruldu 20 Ekim Squadron 42 İçin Bir Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 20 Ekim Yeni Silent Hill 2 Remake Modu Tüm Sisleri Kaldırıyor 20 Ekim Marvel's Spider-Man 2 İçin Ek Hikaye İçeriği Planlanmıyor 20 Ekim GeForce Now Hizmetine 10 Yeni Oyun Ekleniyor 20 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler