Halo 5'in PC Sürümü Teknik Nedenlerden Dolayı İptal Edildi

28.10.2024 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox tarafından oyunculara sunulan Halo 5 için yeni gelişmeler yaşandı. Bildiğiniz üzere Halo 5: Forge 2016 yılında PC platformuna geldi. Ancak birçok kişi oyunun tek oyunculu modunun da PC'ye geleceğini düşündü. Fakat geçtiğimiz gün Halo 5 geliştiricisi Tyler Owens, hikaye modunun teknik nedenlerden dolayı iptal edildiğini belirtti.
 
Halo 5'in Single Player modu için üzücü haber
 
 
 
Tyler Owens, Halo 5’in PC’ye getirilme planlarının olduğunu doğruladı. Ancak Microsoft bazı teknik sorunlar nedeniyle oyunun PC portunu iptal etmeye karar verdi. Owens, bu teknik sorunların ne olduğunu açıklamadı. Fakat genel algı, Microsoft'un oyunun PC'ye taşınması için herhangi bir kaynak yatırmak istemediği şeklinde.
 
Olay şu ki bu projenin PC’ye getirilme süreci kolay olsaydı, Microsoft'un bunu oyunculara sunma ihtimali yüksekti. Fakat biraz zorlu olacağı için herhangi bir kaynak harcamaya ve para yatırmaya yönelmedi. İçerisinde bulunduğumuz süreçte teknolojik gelişmelerin bir hayli yüksek olduğunu ve birçok sorunun aşılacağı aşikar.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Xbox Konsollarına Gelebilir 11 Dk önce Önümüzdeki Haftalarda Çıkacak 10 Oyun 1 Saat önce Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip 3 Saat önce Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler