Sonic X Shadow Generations Satışları 1 Milyona Ulaştı

26.10.2024 15:32 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA tarafından piyasaya sürülen Sonic X Shadow Generations, oyuncular tarafından bir hayli sevildi ve şimdi ise açıklanan detaylara göre dünya çapında 1 milyon satış sayısını aşmış durumda. Kirpi Sonic karakteriyle ön plana çıkan serinin en yeni oyunu, oyunculara eşsiz bir platform deneyimi sunuyor.
 
Sonic X Shadow Generations çok olumlu etiketine sahip
 
 
 
Sonic X Shadow Generations şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için mevcut. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunuldu. Steam sayfasına bakacak olursak çok olumlu etiketine sahip olduğunu doğrudan görebiliriz.
 
Sonic X Shadow Generations, iki oyunu birleştiren bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular burada klasik Sonic ve modern Sonic unsurlarıyla karşı karşıya kalıyor ve çeşitli platform zorluklarını aşmak durumunda. 3 boyutlu bir macerayı sunan yapım, dinamik ortamları karşımıza çıkarıyor ve yer yer zorluğun artış gösterdiğini aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz 13 Dk önce The Thing: Remastered İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 1 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Dead Island 2 Rekora Koşuyor: 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler