Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

28.10.2024 12:17 Mehmet Tandoğan

 
Her hafta ücretsiz oyunları bizlere sunan Epic Games, bu hafta yani 31 Ekim itibarıyla yepyeni iki farklı oyunu bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunlar arasında Tokyo şehrini bizlere sunan ve yalnızlığı iliklerimize kadar hissettiğimiz Ghostwire: Tokyo yer alıyor. Diğer oyun ise Witch It.
 
Epic Games ücretsiz oyun sunmaya doymuyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere Epic Games, geçtiğimiz haftadan bu yana işbirliği odaklı mobilya taşıma oyunu Moving Out’u bedava bir şekilde sunuyor. Eğer bir hesabınız bulunuyorsa, hesabınıza giriş yapabilir ve doğrudan Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu oyunu 31 Ekim Türkiye saati ile 18.00'a kadar hesabınıza dahil edebilirsiniz.
 
31 Ekim 18.00'dan sonra yukarıda bahsettiğimiz iki oyun bizlere sunulacak. Ghostwire: Tokyo oyununda oyuncular, nüfusun bir anda ortadan kaldırıldığını ve ölümcül doğaüstü güçlerin sokaklarda cirit attığını görebilecek. Karakterimizin becerilerini geliştirirken şehri kurtarmak tamamen sizin işiniz olacak.
 
Witch It oyununa bakacak olursak, canlı ve büyülü bir dünyayı bizlere sunacak ve oyunda çok oyunculu bir saklambaç deneyimi elde edebileceksiniz. Burada yer alan cesur avcılar, köylerini lanetleyen cadıları bulmak durumunda kalacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir 23 Dk önce Halo 5'in PC Sürümü Teknik Nedenlerden Dolayı İptal Edildi 1 Saat önce Deste Oluşturma Oyunu Deck of Haunts, Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Korku Oyunu Among Ashes PS5'e de Geliyor, Aralık Ayında Piyasaya Sürülecek 2 Saat önce Hayatta Kalma Korku Oyunu oneway.exe Demosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler