Ubisoft, Watch Dogs'un Ertelenmesiyle İlgili Konuştu

01.05.2014 15:52 B.Onur Yıldız


     Ubisoft'tan Pazarlama Müdürü Tony Key, Watch Dogs'u 6 ay ertelemekle doğru olanı yaptıklarını söyledi.
 
     Key sözlerine şöyle devam etti: "Hiçbir şirket için böyle kararlar vermek kolay değildir. Bu kararı aldığımız gün, hisselerimiz yüzde 40 oranında düştü. Ancak durumu toparladık çünkü insanlar da bunun gerekli ve iyi bir fikir olduğunu anladı."
 
     Key ayrıca Watch Dogs'un 2009'dan beri her yıl çıkan Assassin's Creed serisi gibi her yıl yeni bir oyununun piyasaya sürülemeyeceğini de söyledi. 
 
     Watch Dogs, çıkması beklenen 18 Kasım tarihinden bir ay önce ertelenmişti. Bu nedenle Ubisoft büyük tepki çekmişti. Key bu konuyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Bu kararı çok geç alabilmiştik. Bu tür durumlarda daima pazarda verimsizlik yaşarsınız. O zamanlarda en küçük sorunumuz pazarlama alanında yaşanacak sıkıntılardı, önemli olan oyunu doğru bir şekilde çıkarabilmek çünkü. Ancak yine de bu, pazarleme ekibi için zorlu bir süreçti. Bütün kaynaklarımızı yeni bir takvime göre ayarlamamız ve tüm satıcılarla yeniden uğraşmamız gerekti."
 
     Watch Dogs uzun süren bekleyişin ardından tüm platformlar için 27 Mayıs'ta piyasaya sürülecek. Tabi yine bir erteleme vakası yaşanmazsa. 
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Devam Projesi Birinci Şahıs Olacak 1 Saat önce Gothic Remake İçin 22 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün PC Sürümü Satışları Arttırdı 3 Saat önce Steam'de Batman Arkham Oyunlarında İndirim: Yüzde 85'e Varan Fırsat 4 Saat önce 2006’da Strateji Dünyasına Damga Vuran Oyunlar 2 22 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler