Hayatta Kalma Korku Oyunu oneway.exe Demosu Yayınlandı

28.10.2024 13:18 Umut Tandoğan

 
 
Disordered Media, internetin en karanlık köşelerinin gerçeğe dönüştüğü tek oyunculu birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu oneway.exe için bir demo yayınladı. PC için Steam üzerinden mevcut.
 
Disordered Media'nın kurucu ortağı Bugs Ray, bir basın bülteninde "Bu bizim ilk oyunumuz ve uzun zamandır sevdiğimiz bir türe katkıda bulunmak heyecan verici." dedi.
 
Disordered Media kurucu ortağı Spider Ray, "oneway.exe bizim için çok şey ifade ediyor. Yıllar boyunca kendimizi geliştirmeye adadık ve oyuncuların karakterlerimizde ve hikayemizde kendilerinden bizim kadar çok şey görmelerini umuyoruz." diye ekledi.
 
oneway.exe, hikaye ve internet kültürüne yoğun bir şekilde odaklanan birinci şahıs, tek oyunculu bir korku oyunudur. UNTITLED.EXE'ye ve geliştiricilerine ne olduğunu bulmak için keşfedin, hayatta kalın ve bulmacaları çözün ve neden bunun ortasında olduğunuzu anlayın.
 
Geçmişinizi rahatsız eden internet korkularıyla yüzleşin. Hiç duymadıklarınız. Onlar yok.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip 31 Dk önce Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir 2 Saat önce Halo 5'in PC Sürümü Teknik Nedenlerden Dolayı İptal Edildi 3 Saat önce Deste Oluşturma Oyunu Deck of Haunts, Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Korku Oyunu Among Ashes PS5'e de Geliyor, Aralık Ayında Piyasaya Sürülecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler