"The War Z ve DayZ'i Karşılaştırmaya Gerek Yok"

17.10.2012 13:13 Erkut Köse


   İsim benzerliği ve oynanış temellerinin aynı olması sebebiyle sık sık karşılaştırmalara maruz kalan War Z ve DayZ için Hammerpoint'den bir açıklama geldi.
 
    The War Z'nin geliştiricisi olan stüdyonun yapımcısı Sergey Titov, iki oyunun da benzer bazı yönlere sahip olmasına rağmen, oluşturdukları daha kolay ve erişilebilir yapım sayesinde oyuncuların kendi senaryolarını yaratabileceği bir ortam hazırladıklarını belirterek aradaki farkı dile getirdi.
 
    DayZ'den daha iyi olmaya veya DayZ'yi saf dışı bırakmaya çalışmadıklarının altını çizen Titov "Aynı türdeki iki güzel oyun bunlar. Oyun dünyasında ikisi de aynı yerde barınabilir." sözleriyle büyük bir rekabetin bulunmadığını da belirtmiş oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BG3 Yöneticisi: The Lost Crown'un Düşük Satışlarından Ubisoft Sorumlu 25 Ekim Call of Duty: Black Ops 6 Çıktı! Game Pass'te Mevcut 25 Ekim Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 25 Ekim Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı 25 Ekim Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı 25 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler