30 Yıl Aradan Sonra Haunted House'a Dönüyoruz

15.07.2010 12:49 Alkan Adakaner


 
     Atari'nin 1981 yılında piyasaya çıkardığı Haunted House'un yeni oyunuyla 30 yıl aradan sonra perili eve dönüyoruz.
 
     30 yıl önce Graves Mansion'a yolculuk yapanların torunlarının büyük gizemi çözmek için çabalayacağı bu yeni oyunun geliştiricisi Emaginengine olacak. Bulmacaları çözüp, gizlilikleri ortaya çıkarıp, karanlık ve mistik olayları açığa vurmaya çalışırken mumyalardan hayaletlere kadar çeşitli zebanilerle mücadele edeceğiz. Ayrıca boss savaşlarının bulunacağını da belirtelim.
 
     Yer altı mezarları, bodrumlar, kuleler gibi farklı mekanlara yolculuk yapacağımız oyunda tamamen 3D ve etkileşimli bir çevre oluşturulmuş. Oyunun videosundan da anlaşılabileceği gibi mekan çeşitliliği konusunda firma elinden geleni yapıyor.
 
      Xbox 360, PC ve Wii için Eylül ayında piyasaya çıkacak oyun indirilebilir olarak satılacak. Haunted House'un Xbox 360 versiyonuna ait ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Haunted House Platformlar: PC XBOX 360 Wii Geliştirici: Imaginengine Dağıtıcısı: Atari Tür: Action Çıkış Tarihi: Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rocksteady'nin Tek Oyunculu Batman Oyunu Geliştireceği İddia Ediliyor 08 Şubat GTA 6 İçin Çıkış Tarihi Değişmedi: Take-Two'dan Yeni Doğrulama 08 Şubat GeForce Now Hizmetine Eklenen En Yeni Oyunlar 08 Şubat Amazon Prime Gaming'in Ücretsiz Şubat Oyunları Açıklandı 08 Şubat Epic Games 932 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 08 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler