Quantum Break'e DLC Çıkmayacak

03.03.2016 16:28 Alkan Adakaner


    Bugünlerde indirilebilir içeriği (DLC) olmayan büyük çaplı (AAA) oyunların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. Artık bu durum o kadar normalleşti ki DLC çıkmayınca şaşırır hale geldik.
 
    Quantum Break'in geliştiricisi Remedy de bizi şaşırtan firmalardan biri oldu; çünkü oyunlarına herhangi bir şekilde Season Pass, DLC gibi şeyler düşünmüyorlarmış. Yine de bu maceranın tek bir oyuna sığmayacağını söyleyen geliştiriciler Alan Wake'teki stratejiyi uygulayabilirler.
 
    Hatırlarsanız Alan Wake için Alan Wake's American Nightmare adlı sadece dijital satılan bir devam oyunu çıkarmışlardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Megathrone26 3.3.2016 16:38:11

Yani eğer tek oyuna sığmayacaksa ve dlc çıkarmayacaklarsa bir ara oyum filan yaparlar daha pahalı satarlar yani

Tam35tr 3.3.2016 16:55:21

2. oyunu gelsin işte tutarsa, DLC bu tarz hikaye türü oyunlara yakışmıyor zaten.

ole lukoje 3.3.2016 17:33:38

DLC olmaz başka bir şey olur. Elbet bir kılıf bulunur.

ultralisan 3.3.2016 18:21:38

Dlc demedim genişleme paketi dedim. Microsoft 5 6 ay sonra.

EXios 3.3.2016 18:26:12

Bir dönem DLC kaymağını yediler şimdi genişleme paketleri gelsin bu gidişle oyun sektörünün sonu hayırlı olsun.DLC paketleri ücretsiz denen oyundaki dlc'ler ortada gelsin expansion'lar.

Reul 3.3.2016 19:06:41

quote:

Orjinalden alıntı: EXios Bir dönem DLC kaymağını yediler şimdi genişleme paketleri gelsin bu gidişle oyun sektörünün sonu hayırlı olsun.DLC paketleri ücretsiz denen oyundaki dlc'ler ortada gelsin expansion'lar.
witcher'ın gibi olursa gelsin hocam

Guest-AEF248198 3.3.2016 20:56:23

Şu Remedy ve CD Projekt gibi firmalar çoğalsa keşke. Bu firmalar oyuncuların tam olarak ne istediklerini iyi biliyorlar.

nathan99drake 3.3.2016 21:19:27

Bu tür oyunlara DLC öyle bir yakışıyor ki. Uncharted 4 vs Quantum Break. 2 tane exclusive oyun. Uncharted 4 e 3 tane DLC gelecek. 1 tane single olmak üzere. XBOX1 sıkıntı biraz. Size iyi oyunlar XBOX1'cılar :)

angaraeski 4.3.2016 10:56:09

quote:

Orjinalden alıntı: nathan99drake Bu tür oyunlara DLC öyle bir yakışıyor ki. Uncharted 4 vs Quantum Break. 2 tane exclusive oyun. Uncharted 4 e 3 tane DLC gelecek. 1 tane single olmak üzere. XBOX1 sıkıntı biraz. Size iyi oyunlar XBOX1'cılar :)
Şu ettiğin yoruma bak hele. Sende olmayan konsolu gömmek adına o kadar gözün dönmüş ki DLC savunuyorsun DLC. Hani şu eksik çıkarıp daha sonradan bize kaktırdıkları oyunun küçük parçacıklarını. İnsanlar ne güzel oyunun fiyatını verip tamamını oynayacaklar. Asıl DLC'li oyun alanlar derdine yansınlar. Quantum Break'in fiyatına Uncharted 4 alıp sonra eksik parçalarını para ödeyip tamamlayacaksın ve bundan memnunsun öyle mi? Vallahi tebrikler.

VulonViing 4.3.2016 13:02:53

DLC olmaması demek tamamen tamamlanmış bir oyun göreceğiz mi demek, yoksa yeni oyuna özellik mi saklanıyor demek? Göreceğiz

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Birinci Taraf Oyunu South of Midnight Geliştirmesi Tamamlandı 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 3 Saat önce Stalker'dan Esinlenen PIONER'dan Yepyeni Oynanış Fragmanı 5 Saat önce KRAFTON ve EF Games, Rivals Hover League'i Tanıttı 6 Saat önce The Last of Us Part 2 Remastered İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler