F1 2010 Pite Girdi, Yama Yolda

27.10.2010 09:06 Gökhan Yılmaz

 
     Codemasters, F1 2010'un yamasını Sony ve Microsoft iş birliği ile yakında çıkartacağını duyurdu. Ian Webster, resmi forumlarda yamanın tamamlanır tamamlanmaz oyunculara sunulacağını açıkladı.
 
     Yama, oyunun üç versiyonunda da çeşitli sorunları giderecek. PC'de tekrarları kaydetmede ve oynatmada karşılaşılan sorunlar giderilirken DirectX 11 ve çoklu monitör desteği eklenecek. Ayrıca yapılan optimizasyon düzenlemeleri sayesinde fps oranında artış gözlemlenebilecek. Konsolda ise kayıtlı oyunlarda karşılaşılan sorunlar ve pit-stop problemleri giderilecek. Hasar modellemelerinde iyileştirmeler yapılırken daha fazla direksiyon kontrolcüsü desteklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2010 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds'ın İlk Gün Güncellemesi 15 GB Olacak 3 Saat önce Game of Thrones: Kingsroad İçin Demo Sürüm Yayınlandı 4 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Geldi? 4 Saat önce Split Fiction'ın Ana Hikayesi 12-14 Saat Sürecek 5 Saat önce 2006’da Spor Tutkunlarının Gözdesi Olan Oyunlar 2 26 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler