The Witcher En Çok PC'de Sattı

03.03.2016 16:12 Alkan Adakaner


   The Witcher 3: Wild Hunt bildiğiniz gibi PC tabanlı geliştirilen bir oyun. O nedenle oyuncular daha iyi görsellik için bu platformu tercih ediyorlar. CD Projekt RED’in patronu Marcin Iwinski de The Witcher serisinin en çok PC'de sattığını açıklayarak bu durumu onayladı.
 
   Buna karşın konsollardaki satış miktarından da gayet memnun olduklarını söyleyen Iwinski konsolların Playstation 2'de en güçlü dönemini yaşadığını ve geniş kitlelere ulaştığını buna karşın PC'nin hala güçlü olduğunu da vurguladı.
 
   Iwinski oyun oynamak için PC'yi tercih ettiğini ve RPG oyunlarının hayranı olduğunu da söylerken henüz Fallout 4'ü oynamadığını da belirtti. Yetkili aynı zamanda Telltale games'in oyunlarının hayranıymış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assetto Corsa EVO Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor 16 Dk önce Football Manager 25 Duyuruldu: İşte Türkiye Fiyatı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 7 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 7 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler