Witcher Dizisinden Yeni Teaser Paylaşıldı

18.10.2019 20:00 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red firmasıyla ünlenen aslında Andrzej Sapkowski'nin Fantastik Edebiyat Serisi olan The Witcher'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Geçtiğimiz aylarda ilk fragmanı yayınlanan ve Witcher hayranlarını ikiye bölen dizinin hala bir yayın tarihi belli değil.
 
Geçtiğimiz günlerde açıklanan bilgiye göre dizinin Lucca Comics and Games etkinliğinde ikinci fragmanının yayınlanacağı söylendi. Hatta dedikodulara göre yayın tarihi de açıklanacak. 
 
Fragman henüz paylaşılmadı ancak, Netflix İtalya'nın resmi YouTube hesabından dizinin bir teaserı paylaşıldı. Teaserın sonundaki tarih ise fragmanın yayınlanacağı tarihi işaret ediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assetto Corsa EVO Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor 16 Dk önce Football Manager 25 Duyuruldu: İşte Türkiye Fiyatı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 7 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 7 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler