The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı

27.09.2024 19:18 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni paket, oyunun yeni nesil sürümü ile uyumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
The Witcher 3'ün aksiyon mekanikleri daha fazla animasyona sahip
 
 
 
Mod geliştiricisi 'Riyusso' tarafından biz oyun severlere sunulan The Witcher 3: Next-Gen modu ile beraber daha iyi animasyonlara, düşman hedefleme sistemine ve yeni kaçma mekaniklerine sahip olabiliyoruz. Bununla beraber aksiyon sistemini elden geçiren paket, oynanış mekaniklerini gözle görülür oranda değiştiriyor.
 
Aksiyon sistemini elden geçiren ve bir yandan da iyileştiren mod sayesinde saldırılar artık daha dinamik oluyor ve aynı zamanda düşman türüne, sayısına, mesafeye ve çok daha fazlasına göre saldırılarınızı planlayabiliyorsunuz. Mod geliştiricisinin belirttiği üzere paket, orijinal stile benzer kalırken dövüşleri daha akıcı hale getiriyor.
 
Bununla beraber düşmanlardan ve saldırılardan kaçma mekanikleri yer alıyor. Kılıcınızla blok yaparken yeni kaçma animasyonlarının kilidini açabiliyorsunuz. Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler