Phantom Brave: The Lost Hero, Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek

26.09.2024 14:43 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncılar NIS America ve Nippon Ichi Software, Phantom Brave: The Lost Hero, 30 Ocak 2025'te dünya çapında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için, ardından 2025 ilkbaharında Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu. 2024'ün son aylarına doğru bir demo yayınlanması planlanıyor.
 
Japonya'da Phantom Brave: The Lost Hero'nun fiyatı 7.200 yen (vergiyle 7.920 yen) olacak. Ayrıca oyunun bir kopyası, iki disklik film müziği CD'si, özel kutu, 40 sayfalık sanat kitabı, özel akrilik bardak altlığı ve Ash ve Marona'nın "Ghost Island" kıyafetleri için bir indirme kodu içeren sınırlı sayıda bir sürüm de 9.980 yen (vergiyle 10.978 yen) karşılığında satışa sunulacak. Her iki sürümün de ilk baskı kopyalarında Patty'nin "Minty" kostümü yer alıyor.
 
Phantom Brave: The Lost Hero, haritada serbest hareket özelliği sunan alışılmışın dışında bir Strateji RPG'sidir. Savaş sırasında Phantom takım üyelerinizi ruhlarını haritadaki nesnelere hapsederek çağırın.
 
Hayaletler ayrıca yavaş hareket eden ancak sert vuran saldırılar için özel Gadget öğeleriyle Confire yapabilir. Ayrıca Marona, görünümünü değiştirmek ve gösteriyi durduran özel saldırılara erişmek için Hayaletlerle Confriend yapabilir. Savaşın nasıl gelişeceği tamamen size kalmış!
 
51 farklı birim türünden karakterler yaratın ve seviye atlama, nadir eşyalar bulma ve rastgele zindanlara meydan okuma kombinasyonuyla nihai güç merkezini oluşturun. Özelleştirme için sonsuz olasılıklar da mevcut. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil 26 Eylül Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu 26 Eylül Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Eylül Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler