Sagat, Street Fighter IV (iPhone) için Onaylandı!

16.11.2010 16:08 Levent Polater


 
   iPhone'da Tiger Uppercut yapma zamanı! Alınan raporlara göre Sagat, Street Fighter IV'ün iPhone versiyonuna geliyor.
 
    Yayınlanan ekran görüntülerine göz atıldığında Dee-Jay'i de görmekteyiz. Henüz iPhone versiyonuna duyurulmayan bir karakter olan Dee-Jay'in de böylelikle oyuna dahil olacağını söylemek mümkün. Yeni güncelleme aynı zamanda beraberinde yeni bir fonksiyon getiriyor. Tek kişilik oyun oynarken, sisteminizi her zaman 2 kişilik maçlar için hazır durumda bekletebiliyorsunuz. Böylece size bir oyuncu istediği zaman meydan okuyabiliyor. Ayrıca size meydan okuyan oyuncunun istatistiklerine ve 'achievement'larına bakabilme de cabası.
 
    Henüz güncellemenin ne zaman çıkarılacağıyla ilgili bir bilgi verilmedi. Yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz:

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 21 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 21 Eylül Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 21 Eylül CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 21 Eylül RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 21 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler