Ubisoft, Co-op Modunu Assassin's Creed 2 için Düşünmüş

07.10.2014 11:27 Tunahan Başol


     Assassin's Creed Unity'nin belki de en vurucu özelliği olan co-op oynama imkanı, pek çok oyuncuyu etkilemişti. Ubisoft, bu modu Assassin's Creed 2'den beri düşündüklerini söylüyor.
 
"Biz uzun zamandır yapmak istiyoruz (co-op modunu). Aslında prototiplerin çok uzun zaman önce, Assassin's Creed 2'de başlamıştık. Sonra bu online oynanışı oyun motoruna uygulamaya başladık. Oyun motoru buna imkan verecek şekilde tasarlanmamıştı, böylece biz de Brotherhood ile beraber PvP modlarını getirdik, yani aslında AC2'den sonra ortaya çıktı."
 
    Konuşmasının devamında yeni motor için doğru anı beklediklerini söyleyen geliştirici, sundukları co-op oynanışın güzel olmasını istediklerini belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lies of P DLC'si Overture İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 36 Dk önce Ubisoft, Assassin's Creed Shadows Sızıntları Hakkında Açıklama Yaptı 1 Saat önce Delta Force'un Tek Oyunculu Modu Zorluğundan Dolayı Eleştiriliyor 1 Saat önce Steam Next Fest Etkinliği Başladı: Oyunları Denemenin Başka Yolu 2 Saat önce 2025 ve Sonrasında Çıkacak 15 Yarış Oyunu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler