EA: "Küçük Yapımcılara Yardım Etmek de Bizim Görevimiz"

09.07.2015 16:33 Samet Konuksal


    Geçmiş yıllarda yaşananlardan dolayı Electronic Arts denince insanların aklına kötü şeyler geliyor olabilir ancak şahsen EA'in CEO değişikliğinden sonra düzeldiğini düşünenlerdenim. Geçtiğimiz E3 döneminde küçük bir stüdyo olan Coldwood Interactive'ın oyunu Unravel'ı duyuran EA cephesinden konuyla ilgili bazı açıklamalar geldi.
 
    Konuyla ilgili konuşan EA yöneticilerinden Patrick Soderlund, "Bağımsız yapımcılarla aramızda diyaloglar geçiyor. Electronic Arts olarak oyun endüstrisini ileriye götürecek hamleler yapmak ve küçük yapımcılara yardım etmek de bizim görevimiz. Sadece devasa projelerle uğraşan bir firma olamayız. Unravel gibi oyunculara sunmak isteyeceğiniz farklı projeler de olmalı." sözlerini söyledi.
 
    Unravel'ın oyun endüstrisi için önemli bir proje olduğunu söyleyen Soderlund, "Coldwood Interactive bizden başka yayıncılarla da görüşüyordu ancak onları EA'in kendileri için güzel bir ev olduğuna ikna ettik. Oyunun yönetmeniyle konuşurken Unravel'ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu duymak, oyunun aslında ne kadar derin bir temaya sahip olduğunu öğrenmek, oyunun nereden geldiğini duymak... Endüstrinin bu tip projelere ihtiyacı var." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unravel Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Coldwood Interactive Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Arcade Nişancı Oyunu I Am Your Beast, Artık iOS'ta Mevcut 21 Şubat Guns Undarkness Demosu 24 Şubat'ta PC için Yayınlanacak 21 Şubat Metal Bringer, 12 Mart'ta piyasaya çıkıyor 21 Şubat Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Earth vs Mars'ı PC için Duyurdu 21 Şubat Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 21 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler