Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı

27.09.2024 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara bulmaca macera platform oyunu The Spirit and the Mouse'u tamamen bedava sunuyor. Oyunu 3 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta bulmaca macera oyunu Bear and Breakfast bedava dağıtılacak.
 
The Spirit and the Mouse
 
 
 
The Spirit and the Mouse, dünyanın her köşesini arayıp hedefleri tamamlamanız ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeniz gereken hikaye odaklı bir macera oyunun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda ilerlerken size yardımcı olacak öğeleri toplayabiliyor ve Fransa'nın bir köyünde fare olarak yer alıyorsunuz.
 
- Epic Games sayfası
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Dk önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler