ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu

27.09.2024 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Kakao Games adlı bir oyun stüdyosu tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan çevrimiçi odaklı aksiyon rol yapma oyunu ArcheAge Chronicles için yepyeni bir video yayınlandı. Haberimizin en altından izleyebileceğiniz video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve oldukça etkileyici aksiyon ve savaş sistemi ile karşı karşıya kalabileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
ArcheAge Chronicles'ın savaş sistemi oldukça ilgi çekici
 
 
 
ArcheAge Chronicles açıklanan detaylara göre hem PlayStation 5 hem de PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Aksiyon ve rol yapma deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen oyun, temel olarak ArcheAge serisinin devam oyunu olarak nitelendiriliyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklendiği bildirilen ancak resmi olarak doğrulanmayan yapımda açık bir dünyayı keşfetmeye çalışıyor, kendimize ait bir ev alabiliyor, bu evi özelleştirebiliyor, karakterimizi geliştirebiliyor, istatistiklerini yükseltebiliyor ve çok daha fazla mekanikle karşı karşıya kalabiliyoruz. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 12 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 20 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler