Sony: "SOCOM Serisi Henüz Bitmedi"

30.07.2012 23:47 Samet Konuksal


    Playstation'un özel serilerinden SOCOM'un yapımcısı Zipper Interactive, bu senenin başında kapanmıştı. Fakat serinin yapımcısının kapanması, serinin sonu anlamına gelmiyormuş.
 
    Konuyla ilgili resmi Playstation dergisine konuşan Shuhei Yoshida, "SOCOM serisiyle işimiz bitmedi. Hiçbir zaman sahip olduğumuz markalardan kesin olarak çekilmeyiz. Eğer bir ismi uzun süredir görmüyorsanız şunu bilin, taze şeyler eklemek için bu markaların üzerinde çalışıyoruz." sözlerini söyledi.
 
    Devamında Yoshida, "Mesela yıllar sonra yepyeni bir Sly Cooper oyunu çıkaracağız. SOCOM oyuncuları için üzgünüz tabii, beklemek zorunda kalacaklar. Serinin ilk oyunlarının bile hala, fazla oyuncusu var." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Delta Force'un Konsol Sürümleri Ertelendi 04 Mart Xbox Game Pass'e Mart Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 04 Mart Söylenti: Gears of War Collection Haziran'da Duyurulacak 04 Mart Activision AI Tarafından Oluşturulmuş Sahte Reklamlar Kullanıyor 04 Mart Black Ops 6 ve Warzone'un 3. Sezonu Ertelendi 04 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler