Blizzard Üçüncü Kez StarCraft Nişancı Oyunu Geliştiriyor

29.09.2024 14:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Birçok önemli evrene sahip çeşitli oyunları bizlere sunan Blizzard için yeni haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise stüdyonun StarCraft evreninde geçen bir nişancı oyunu üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. İddialar Jason Schreier’dan geliyor.
 
StarCraft evreni henüz stüdyo içerisinde ölmedi
 
 
 
Blizzard’ın yeni bir nişancı oyunu üzerinde çalıştığı iddiası, Bloomberg muhabiri Jason Schreier'ın 8 Ekim'de piyasaya sürülecek olan Play Nice: The Rise, Fall and Future of Blizzard Entertainment adlı yeni kitabında yer alıyor. Schreier, IGN'nin Podcast Unlocked programının son bölümünde bu iddiayı ele alıyor. Podcast içerisinde McCaffrey, Schreier’a bu konu ile ilgili çeşitli sorular yöneltiyor.
 
McCaffrey, kitabın sonlarına doğru bir bölümde Blizzard'daki bir ekibin yeni bir nişancı oyunu üzerinde çalıştığını belirten bir cümle aktarıyor. Daha önce iki StarCraft nişancı oyununa göndermede bulunan cümlelerde şu ifadeler yer alıyor:
 
“Geliştiricilerin çoğu işten çıkarıldı. Birkaçı ise her şeyden öte yeni bir StarCraft nişancı oyunu geliştirmek için içeride kaldı.”
 
McCaffrey, podcast'te bu bölümü okudu ve Schreier’a detaylar için yöneldi. Schreier ise şunları söyledi: “Şu anda bildiğim kadarıyla, en azından bu kitabı yazdığım sırada yeni bir nişancı oyununun geliştirildiğini söyleyebilirim. Yani evet, StarCraft evreni Blizzard içerisinde henüz ölmedi.”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 8 Dk önce Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor? 1 Saat önce The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı 5 Saat önce Blizzard Üçüncü Kez StarCraft Nişancı Oyunu Geliştiriyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler