Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu

27.09.2024 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Yakuza serisinin en yeni oyunu Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii bildiğiniz üzere yakın zamanda resmi olarak tanıtıldı. Şimdi ise oyundan yeni detaylar ortaya çıktı.
 
Denuvo korumasına sahip olacak 
 
 
 
Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii öncelikle tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo’ya sahip olacak. Yani oyun çıkışı ile beraber bu koruma ile piyasaya sürülecek. Bu tarz koruma sistemlerinin oyunun performansı üzerinde çeşitli sorunlara yol açtığı bildiriliyor. Genel olarak geliştiriciler, oyunun çıkışı ile beraber bu korumayı getiriyor ve daha sonrasında ise yeni bir güncelleme ile kaldırabiliyor.
 
Bu detaylar dışında oyun için yaklaşık olarak 5 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabiliyorsunuz. Gamespot tarafından yayınlanan videoyu haberimizin en altından izleyebilirsiniz.
 
Yakuza: Like a Dragon: Pirate in Hawaii, Goro Majima'nın ana karakter olduğu bir yan oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular benzersiz bir korsan tayfası kurabilecek ve açık dünyada tehlikeli sularda büyük bir mücadeleye atılacak. Son olarak oyun 28 Şubat 2025'te çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler