Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı

27.09.2024 16:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon macera oyunu Monster Hunter Wilds için yeni videolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise geliştirici, yayınladığı video ile beraber oyunun başlangıç rehberi kısmını detaylandırıyor.
 
Monster Hunter Wilds zorlu bir dünyayı bizlere sunuyor
 
 
 
Capcom, Monster Hunter Wilds için 12 dakikalık bir “Başlangıç Rehberi” videosunun yanı sıra Bird Wyvern canavarı Yian Kut-Ku'nun geri dönüşünü gösteren ve kısa süre önce yayınlanan dördüncü fragmanın genişletilmiş sürümünü yayınlamış durumda. Bu videolarla beraber oyunda başlangıçta neler yapabileceğimiz konusunda fikir sahibi olabiliyor ve aksiyona nasıl geçiş yapabileceğimizi görebiliyoruz.
 
Beklenen seri oyunları arasında yer alan Monster Hunter Wilds, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 28 Şubat 2025 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunda açık dünyada doğal ortamlara geçiş yapabiliyor; büyük değişikliklere uğrayan bu doğa içerisinde hayatta kalmaya çalışıyor ve tuhaf canavarlarla ve insanlarla karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Olağanüstü bir avcılık deneyimi ile ön plana atılabileceğimiz yapım, hem hayranlar hem de yeni gelecek olan oyuncular tarafından bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 1 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 2 Saat önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler