Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor

27.09.2024 18:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Toplitz Productions ve geliştiriciliğini Superkami ekibinin üstlendiği Uzak Doğu temalı açık dünya hayatta kalma simülasyon oyunu Sengoku Dynasty'nin tam sürüm çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun Kasım ayında Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için ardından 2025 yılında ise konsollar için piyasaya sürülecek.
 
Sengoku Dynasty çok olumlu etiketine sahip
 
 
 
Sengoku Dynasty bildiğiniz üzere ilk olarak 10 Ağustos 2023 tarihinde PC için erken erişim olarak piyasaya sürüldü. Şu anda oyun tam sürüme PC platformunda kavuşuyor aynı zamanda 2025 yılında konsollar için yayınlanmayı bekliyor. Hangi konsollara çıkacağı henüz açıklanmadı ancak PlayStation Store üzerinden şu anda istek listesine ekleyebiliyorsunuz.
 
Toplitz Productions CEO'su Matthias Wunsche oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “Sengoku Dynasty'nin 16. yüzyıl Japonya'sı büyüleyici bir dünyayı ayaklarınızın altına seriyor. Zengin bir tarihi dönemi ve kültürü yansıttığımız yapımda nefes kesici manzaralar bulunuyor ve sizlerin bu dünyayı keşfetmenizi istiyoruz.”
 
Oyunda hayatta kalmak için kendi evinizi inşa edebiliyor, topluluğunuzu büyütebiliyor, savaş ve ekonomi dengesini sağlayabiliyor ve sıradan bir karakterden liderliğe yükselmeye çalışıyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 3 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 6 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler