Assassin’s Creed Shadows Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

26.09.2024 12:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Shadows ne yazık ki ertelendi. Açıklanan detaylara göre oyun daha önce planlanan 15 Kasım 2024 tarihinden 14 Şubat 2025’e alındı. Yeni tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, Steam, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC, App Store üzerinden Mac ve Luna için mevcut olacak. Steam sürümü yeni duyuruldu.
 
Assassin’s Creed Shadows için season pass iptal edildi 
 
 
 
Ubisoft tarafından bildirilene göre Assassin's Creed Shadows için Season Pass sisteminden vazgeçilmiş durumda. Durum böyle olunca mevcut ön siparişlerin iade edileceği bildiriliyor. Bu kapsamda ön sipariş veren kullanıcılar ilk genişleme paketine ücretsiz bir şekilde sahip olacak.
 
Ekip tarafından açıklanan detaylara göre oyunun rüya gibi bir proje olduğundan aynı zamanda parkur ve yeni teknolojinin birleştiği bir yapıyı içerdiğinden bahsediliyor. İki farklı karakter ile beraber benzersiz deneyim yaşayabileceğimiz yapım şu anda daha fazla geliştirilmeye ihtiyaç duyuyor. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu ve çeşitli oynanış videolarının yayınlandığı bu süreçte oyun üç aylık bir erteleme yaşıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 11 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 19 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler