BLAST Premier: Fall Final 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı!

26.09.2024 13:10 Hamit Can Sayılgan

 
     BLAST organizasyonunun Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlediği CS2 turnuvası BLAST Premier: Fall Final 2024'te açılış karşılaşmaları tamamlandı!
 
     A grubunda NAVI ile Falcons ve G2 ile FaZe, B grubunda Vitality ile Astralis ve Spirit ile Liquid açılış karşılaşmalarında karşı karşıya geldi.
 
     3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda NAVI ile G2, Vitality ile Liquid galibiyet elde ederek kazananlar etabında eşleştiler. Mağlup olan takımlar Falcons ile Faze, Astralis ile Spirit ise eleme karşılaşmalarında eşleşti. 
 
     Bugün 13:00'da gerçekleşecek eleme ve kazananlar karşılaşmalarının ardından grup aşaması sona erecek ve Playoff eşleşmeleri gerçekleşecek. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 13 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 21 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler