Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Açıklandı

26.09.2024 02:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Monster Hunter Wilds'ın çıkış tarihi açıklandı. Beklenen seri oyunları arasında bulunan yapım ortaya çıkan bilgilere göre 28 Şubat 2025 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü ise Steam mağazası üzerinden yayınlanacak.
 
Monster Hunter Wilds farklı sürümlere sahip
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oyun 70 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber satışa sunulacak. Ancak ülkemiz MENA bölgesinde yer aldığı için Steam platformu üzerinde 52 dolardan satışta olduğunu aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyunun Deluxe ve Premium Deluxe sürümleri bulunuyor ve bu paketler içerisinde ek avantajlar, bonuslar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 
Geldiğimiz noktada geliştirici ekip oyun için yepyeni bir fragman yayınladı. Fragman detaylarına bakacak olursak, Monster Hunter Wilds'taki hikayenin merkezinde yer alan yaratık Arkveld'e ilk bakış attığını söyleyebiliyoruz. Gizemli bir yaratık olarak karşımıza çıkan bu düşman, uzun zamandır soyunun tükendiği düşünülen bir türden geliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 12 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler