Assassin’s Creed Origins'in Haritası Yayınlandı

23.08.2017 18:26 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, bu kez Antik Mısır'da geçecek olan serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Origins'in haritasını paylaştı.
 
 
   Baktığımızda çöllerden, denizlere ve şehir yerleşim alanlarına kadar uzanan geniş bir harita olduğunu görüyoruz. Oyunun yönetmeni Ashraf Ismail, daha öncesinde yaptığı bir açıklamada oyunun oldukça büyük olacağından bahsetmişti ve her bölgenin içini görevle doldurduklarını, yaşayan bir dünya hissiyatını vermeye çalıştıklarını belirtmişti.
 
   Assassin’s Creed Origins 27 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Origins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Ustanak 23.8.2017 18:57:37

GTA V haritasına benzettim.. Aşırı tekrar eden yan görevler ve saçma toplamalık ıvır zıvır olmazsa gideri var gibi ve adına yakışır bi geri dönüş yapar.

Wayward Son 23.8.2017 19:31:03

Her türlü gideri olacaktır. Mısır'da geçmesi de ayrı güzel.

Project Scorpio 23.8.2017 19:35:00

Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.

MrNtlu 23.8.2017 19:44:58

Beyin koşarak uzaklaşırken...

Winter Is Coming 23.8.2017 20:03:43

karanlık olan yerler dlc ile satılacakmış

Wayward Son 23.8.2017 20:10:05

quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.
"Ehey ne küsel, MS artık oyunlarını PC'ye de çıkarıyor, öyle platform ayrımı kalmadı, Xbox markasını farklı konumlandırıyorlar eheheheh" dedi aynı keko.

Dhalsim 23.8.2017 20:11:50

quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.
Yaşına yoruyorum. AC serisi hakkında hiç bilgin yok değil mi?

CheKD 23.8.2017 20:30:42

Önceki Assassin's Creed oyunlarının da haritaları geniş ve güzeldi fakat içi bomboştu,haritadaki yan görevler zayıftı ve sunduğu güzel görsellik dışında başka bir ekstrası yoktu.Açık dünya oyunu yaptın mı hele ki de o dünyanın genişliği ile de övünüyorsan,o oyunun açık dünyası The Witcher,Fallout,Elder Scrolls oyunlarındaki açık dünyalar gibi olmalı,her köşesi güzel şeylerle dolu olmalı,harcadığının zamanın karşılığını kaliteli içerik ve güzel görevlerle almalısın.Dönem olarak gerçekten güzel bir dönem seçtiler umarım bu şansı kötü ve boş bir oynanış ile heba etmezler.

HHarunTasar 23.8.2017 22:40:31

quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.
Dediğine göre senin Xbox kullanmaman lazım hiçbir oyunu exc değil hepsi PC'de

White Death 23.8.2017 23:27:29

quote:

Orjinalden alıntı: Ustanak GTA V haritasına benzettim.. Aşırı tekrar eden yan görevler ve saçma toplamalık ıvır zıvır olmazsa gideri var gibi ve adına yakışır bi geri dönüş yapar.
O ilk dediklerin bütün assassin's oyunlarının yarısı zaten

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fortnite Hilecilere İkinci Bir Şans Verecek 03 Mart Rockstar Games, Video Games Deluxe Stüdyosunu Satın Alıyor 03 Mart Marvel Rivals İçin Yeni Etkinlikler ve Karakterler Yolda 03 Mart Escape from Tarkov'dan İlham Alan We The People Yakında Oynanabilir Olacak 03 Mart Split Fiction'ın Bütçesi It Takes Two'nun İki Katıymış 03 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler