Dead or Alive: Dimensions da Sallanacak

04.10.2010 14:33 Alkan Adakaner


 
     Team Ninja'nın geliştirdiği Dead or Alive serisinin kadın karakterlerinin güzelliği diller destan. Hepsi birbirinden güzel olan bu karakterler sayesinde geliştirici firma oyununa büyük ilgi çekebiliyor. Hatta Dead or Alive serisinin güzellerinin bulunduğu tatil oyunlarına bile rastlıyoruz. Şimdi ise 3DS'te kızlardan yararlanıp ilgi çekme zamanı.
 
     Dead or Alive: Dimensions'ta 3DS'i sallayarak kadın karakterlerin göğüslerini de sallama imkanı olacakmış. Tamamen gereksiz olan bu özelliği amacı tabi ki oyuna olan ilgiyi arttırmak. Hatta bu tür bir özellik Ninja Gaiden Sigma 2'de de yer almış Rachel'i de sallayabilmiştik. Bu konuda gayet ilgi uyandırıcı tanıtım videoları da Tecmo tarafından yayınlanmıştı.
 
     Ne diyelim Dead or Alive: Dimensions genel olarak iyi bir oyun olsun da bu özellik olmasa da olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Satışları 75 Milyona Ulaştı 10 Dk önce PlayStation Plus'a Şubat Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı 13 Şubat Returnal Geliştiricisinden Yepyeni Aksiyon Oyunu Saros Duyuruldu 13 Şubat Yaşam Simülasyon Oyunu Dinkum'a Türkçe Dil Desteği Eklendi: Yayıncı KRAFTON Oldu! 13 Şubat Days Gone Remastered PS5 İçin Duyuruldu! 13 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler