The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

29.09.2024 17:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog ve HBO işbirliği kapsamında ilk sezonuyla beraber büyük beğeni toplayan The Last of Us dizisi için yeni sezon hazırlıkları bildiğiniz üzere başladı. 2025 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanan ikinci sezondan yepyeni bir fragman şu anda yayınlanmış durumda.
 
The Last of Us'ın yeni sezonundan yepyeni görüntüler
 
 
 
HBO'nun beğeni toplayan uyarlamasının 2. sezonu şu anda yapım aşamasında bulunuyor. Yeni fragman detaylarına bakacak olursak, The Last of Us Part 2 oyuncularının tanıyacağı pek çok sahne yer alıyor. Bunlar arasında Joel ile Ellie arasındaki olaylar, Abby'nin (Kaitlyn Dever) hikayeye dahil olması, Ellie'nin Dina ile olan ilişkileri ve çok daha fazlası bulunuyor.
 
Fragman boyunca hikayeye dahil olan yeni karakterlerin de ön plana çıktığını aktarabiliyoruz. The Last of Us'ın ikinci sezonu 2025'in ilk yarısında yayınlanacak. Daha önce onaylandığı üzere ikinci sezon toplamda 7 bölümden oluşacak ve The Last of Us Part 2'yi tamamen kapsamayacak. Dolayısıyla üçüncü bir sezonun daha geleceği bildiriliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 2 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 2 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler