Alan Wake'ten Esinlenen WILL: Follow The Light Duyuruldu

23.08.2024 22:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini TomorrowHead Studio’nun üstlendiği birinci şahıs kamera bakış açısına sahip hikaye odaklı macera oyunu WILL: Follow The Light resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için şu anda geliştirme aşamasında. Ayrıca oyunun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğini doğrulayabiliyoruz.
 
Alan Wake'ten esinlenen dikkat çekici bir yapım
 
 
 
Dikkat çekici sanat tasarımı ile ön plana çıkmaya hazırlanan yapımda sular üzerinde yelken açabiliyor ve sevdiklerimize geri dönmenin bir yolunu aramaya çalışıyoruz. Sert kuzey iklimlerinde bulunduğumuz yapımda kara kışı iliklerimize kadar hissedebiliyor ve tamamen tek oyunculu bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyoruz.
 
WILL: Follow The Light içerisinde ışığı takip edip sevdiklerimize kavuşmak temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda büyüleyici bir hikaye anlatımı yer alıyor ve hikaye ile atmosfer oldukça güzel bir şekilde harmanlanıyor.
 
Bağımsız stüdyo TomorrowHead tarafından bizlere sunulmak istenen yapım, olay örgüsüyle, görselliğiyle ve atmosferiyle Alan Wake'ten esinleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler