Assassin's Creed Valhalla Hikaye Anlatımı Yönetmeni Ubisoft'tan Ayrıldı

26.03.2021 19:25 Gazali Çetinkaya

 
Darby McDevitt, 10 yıldan fazla bir süredir çalıştığı Ubisoft'tan ayrıldığını duyurdu. Darby McDevitt, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Bugün Ubisoft Montreal'deki son günüm. 10 yıl boyunca harika insanlarla birlikte çalıştıktan, inanılmaz seriler için hikayeler ve karakter oluşturduktan ve müthiş hayranlarımızla etkileşime geçtikten sonra artık benim için yeni bir macera zamanı geldiğine karar verdim." diye belirtti.
 
Darby McDevitt, Assassin's Creed serisindeki birçok oyunun senaryosunu yazdı. Assassin's Creed: Revelations ile Assassin's Creed IV: Black Flag'te baş yazar, Assassin's Creed: Unity'de eş yazar, Assassin's Creed III ile Assassin's Creed: Origins'te hikaye anlatımı danışmanı rollerini üstlendi. En son Assassin's Creed Valhalla'nın hikaye anlatımı yönetmenliğini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Remaster Sürümleri Yakında Duyurulabilir 23 Şubat Among US'ın 3D Sürümü Geliyor: İşte Yenilikler 23 Şubat Lost Soul Aside İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 23 Şubat Earth Defense Force 6 Satışları 600.000'i Geçti 23 Şubat Care Bears: To The Rescue PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One için 6 Mart'ta Çıkış Yapıyor 23 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler