G*Star Fuarında Duyuru Üstüne Duyuru Gelecek

NCsoft MMO piyasasının önemli serilerini elinde bulunduruyor.
30.10.2011 19:50 Samet Konuksal


     Asya'daki en önemli oyun fuarlarından G*Star yaklaşıyor. Bu fuar MMO oyunları üstüne kurulu olduğu için Batı taraftan pek ilgi söz konusu değil. Ancak alınan söylenti haberlerine göre G*Star fuarı Kore'li MMO yapımcıları için epey çekişmelere sahne olacak
 
     Kore menşêli bir siteden alınan söylentiye göre NCsoft, Asya'nın en büyük MMO fuarı olan G*Star'da "Project C" isminde yeni bir MMO-RPG oyununu ilk videosuyla birlikte gözler önüne serecek. Söylentiye göre bu yapımın baş tasarımcısı Jake Song, yani Lineage ve ArcheAge fikrini ortaya koyan isim.
 
     G*Star fuarı 10 ile 13 Kasım arasında yapılacak. Mantıken düşündüğümüzde; NCsoft'un şuan elindeki yapımlardan Guild Wars 2 ve Wildstar'ın Asya'daki MMO'cuların oyun zevkiyle uyuşmadığını göz önüne alırsak, G*Star'da ön plana çıkmak için NCsoft bir duyuru saklıyor olabilir. 
 
     Bunların yanı sıra MMO oyunlarının kalbinin atacağı G*Star'da gelecek tek duyuru bundan ibaret değil. Yine Asya'lı bir oyun firması olan Webzen'in, bu fuarda MU Online 2 ve Archlord 2'yi duyuracağı da firmanın resmi internet sitesi üzerinden kesinleşti. Ayrıca Webzen'in bu fuarda, son dönemin önemli ücretsiz MMO-RPG'lerinden Continent of Ninth'in Avrupa çıkışını da duyurması bekleniyor.
 
     Gelecek haberler için gözünüz bizde olsun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lineage II Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enis Kirazoğlu ve Ekibinin Sunduğu Anomaly Agent PS4 ve PS5'e Geliyor 37 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Tarih Yazdı! 43 Dk önce Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler