"RE: ORC İle Capcom'un Yapmak İstediğini Yaptık"

23.03.2012 23:34 Samet Konuksal


     Bugün itibariyle resmi çıkışını yapan Resident Evil: Operation Raccoon City, aldığı düşük inceleme notlarıyla birlikte kendine yaklaşanları şüpheye düşürmüştü. Konuyla ilgili Slant Six Games'den Mike Kerr, oyunu savundu.
 
     Eurogamer'a konuşan Mike Kerr, "Oyun hakkında bir çok insan büyük emekler ve vakitler harcadı. Bu yüzden haliyle, inceleme skorlarının daha iyi olmasını beklerdik." açıklamasında bulundu. Slant Six'in sorumsuz bir tavır çizmeyeceğinin görüntüsünü veren Kerr, "Okuyabildiğimiz kadar bütün incelemeleri okuyacağız ve oyuncuların neyi beğenmediğini görmeye çalışacağız." sözlerini söyledi.
 
     Sözlerinin devamında Kerr, "Bu doğrultuda Capcom'un dediklerini yaparken nelerin beğenilmediğini de anlamış olacağız. Biz, Capcom'un yapmak istediklerini yaptık, Resident Evil serisine farklı bir yönlendirme kazandırdık." açıklamalarını yaptı. 
 
     Resident Evil: Operation Raccoon City'nin Metacritic ortalaması şuan için Xbox 360'da 54, Playstation 3'te de 52 olarak gözüküyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS, Ekim Güncellemesiyle Yeni Kahraman "Dorian"a Merhaba Diyor! 17 Ekim eFootball™ Super 11, Türkiye Futbol Federasyonu ve KONAMI İş Birliğiyle Başlıyor 09 Ekim Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 10 Ekim’de Sahiplerini Buluyor! 08 Ekim 1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler