Playstation VITA'ya Özel Sumioni'den İlk Video

Sumioni ilk videosu ile ilgi çekici bir oyun olmayı başarıyor
08.09.2011 19:07 Alkan Adakaner


     Shinobido 2: Tales of the Ninja'yı Playstation Vita'ya özel olarak duyuran Acquire aynı zamanda Sumioni'yi de yine Vita'ya özel olarak hazırladığını açıkladı. Bu defa karşımıza 2 boyutlu bir aksiyon oyunu çıkıyor.
 
     Ana karakterimiz  Sumioni'yi analog çubukların yanı sıra arka ve ön dokunmatik yüzeyleri kullanarak yöneteceğimiz oyunun oynanış öğeleri ekrana platformlar ve işaretler çizmek üzerine kurulmuş.
 
    Platformlar çizerek ulaşamadığımız yerlere atlayabilecek veya ekrana şekiller çizerek düşmanlara zarar da verebileceğiz. Örneğin aşağıdaki videoda ekrana Japonların Kanji yazı sistemine göre ateş şekli çiziyoruz, bu sayede ekran alevleniyor ve düşmanlarımızı saf dışı bırakıyoruz.
 
    Biraz da olsa Capcom'un Okami adlı oyunundan esinlendiği belli olan oyunun çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sumioni Platformlar: VITA Geliştirici: Acquire Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Super 11, Türkiye Futbol Federasyonu ve KONAMI İş Birliğiyle Başlıyor 09 Ekim Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 10 Ekim’de Sahiplerini Buluyor! 08 Ekim 1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler