Monospaced Lovers, 31 Ekim'de PS5, Switch ve PC için Çıkıyor

20.09.2024 14:05 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Astrolabe Games ve geliştirici Scarlet String Studios, yan kaydırmalı platform oyunu Monospaced Lovers'ın 31 Ekim'de PlayStation 5, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Monospaced Lovers geleneksel Metroidvania türüne meydan okuyan zorlayıcı bir platform-macera oyunudur. Oyunda keşif odaklı görevler ve klasik Zelda türünü anımsatan bulmacalar ile birlikte görsel romandan esinlenen duygusal ve felsefi bir hikâye deneyim edeceksin.
 
Oyunun kendine has bir türe ev sahipliği yapabilmesi ve mevcut iki türün karışımını daha iyi bir şekilde yansıtabilmesi için çabalıyoruz.
 
Geleneksel tarzdaki bulmacalara kafa yorarak oyun içi ipuçları elde et. Çocukluk çağımıza ait o keşif duygusunu sana bir yetişkin edasıyla yaklaşan Fez, La Mulana, Majora’nın Maskesi’nden ilham alan bu oyunla tat.
 
100.000’den fazla kelimeden oluşan duygu yüklü bir hikâyeye tanıklık et. Komedi, drama, sosyal anksiyete ve felsefe kokan diyaloglarla dans et. Aralara serpiştirdiğimiz “sessiz ana kahraman” mecazından yola çıkarak karakterinin his dünyasına yön ver.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 24 Dk önce Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Korku Oyunu Sorry We're Closed, PC Üzerinden 14 Kasım'da Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Enis Kirazoğlu Duyurdu: Yeni Oyun Anomaly President Geliyor 3 Saat önce Rain World DLC'si 'The Watcher' 28 Mart 2025'te Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler