Soruyoruz: L.A. Noire'i 50$'dan Alanlar Pişman mı?

Rockstar, Team Bondi'den gelen zararı karşılamak için "kâr, kârdır" mantığıyla hareket ediyor olabilir.
25.11.2011 00:01 Samet Konuksal


     İndirim konusunda dijital satış platformları oldukça güncel durumda. Özellikle Valve, Steam ile birlikte neredeyse indirim yapmak için bahane arayacak duruma geldi. Dün başlayan "Sonbahar indirimleri" de bunlardan birisi. Ancak indirimler genel olarak sevindirici olduğu kadar bazı durumlarda üzücü de oluyor mu?
 
     Bu durum merakla beklediğiniz oyunlar konusunda sıkça başınıza gelmiştir. Bugün sanırım aynı olayı, L.A. Noire'in PC'ye gelmesini dört gözle bekleyenler yaşadı. Bundan tam 8 gün önce $49.99 gibi bir fiyatla çıkan L.A. Noire'in Complete Edition sürümü, bugünkü Steam indirimiyle birlikte $24.99'dan satılıyor. 
 
     Peki, biz merak ediyoruz. Oyunu 8 gün önce alanların suçu ne? Yoksa artık oyunları almak için indirim günlerini mi beklememiz gerekiyor? Kullanıcılar şaşkın, Steam'in resmi forumlarında konular açılmış durumda. Bakalım bu vakitten sonra Steam, 2 kat daha fazla ödeme yapan üyelerinin gönlünü alacak mı ?  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Assassin's Creed'in Geleceğini Tencent İle Kurmak İstiyor 1 Saat önce God of War Ragnarok İçin 20. Yıla Özel Güncelleme Geliyor 2 Saat önce Star Wars: Hunters Oyunculara Veda Ediyor 3 Saat önce NewGamePlus: Yeni Nesil Xbox Konsolu Neler Vadediyor? 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 62 GB'lık Güncelleme Yayınlandı 14 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler