Crysis 2 3D Desteğine Sahip Olacak

14.06.2010 12:47 Talha Aynacı

 
 
Amerika'nın en çok okuyucu kitlesine sahip olan saygın USA Today gazetesi tarafından yayınlanıp onaylanan bilgiler, Crysis 2'nin 3D desteğine sahip olacağı yönünde.
 
Yapımcılığı Crytek tarafından sürdürülen Crysis 2 için gazete sadece hikaye/single player modunun değil, multiplayer modununda PC, Xbox360 ve PS3 versiyonlarında 3D olarak geleceğini vurguluyor.
 
Cevat Yerli konu hakkında gazeteye verdiği röportajda 3D teknolojisi hakkında ki fikirlerini şu şekilde dile getiriyor;
 
"Avatar ve benzeri 3D fimlerin yakaladığı başarılarla birlikte tıpkı yıllar önce yüksek çözünürlüklü görüntülerin (HD teknolojsi) TV'ler de standart halini alması gibi, şimdi de 3D teknolojisi bu standartın içine giriyor. Özellikle oyuncular için 3D teknolojisi Crysis 2 gibi oyunlardan olan beklentileri bir üst seviyeye çıkartacak nitelikte."
 
Crysis 2'nin hem normal hem de 3D versiyonları aynı içeriklere sahip olacak. Versiyonlar arasında içerik olarak hiç bir değişikliğin olmayacağı gazetede yer alan haberde vurgulandı.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 5 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 7 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler