İki Rainbow Six: Siege Geliştiricisi Guerrilla Games'e Katıldı

08.10.2018 08:23 Gazali Çetinkaya

 
Horizon Zero Dawn ve Kilzone oyunlarının arkasındaki stüdyo Guerrilla Games FPS Multiplayer oyun deneyimi olan iki geliştiriciyi bünyesine kattı.

Bu isimler Rainbow Six: Siege oyun yönetmeni Simon Larouche ve baş oyun tasarımcısı Chris Lee. Simon Larouche Ubisoft'ta katılmadan önce de Guerrilla Games'te Killzone 2 üzerinde çalışmıştı.
 
Guerilla Games genel müdürü ve ortak kurucusu Hermen Hulst birkaç ay önce yaptığı açıklamada, gelecek senenin başından itibaren 7300 metrekare beş katlı bir binaya taşınacaklarını söylemiş ve tam zamanlı çalışan sayısını da 250'den 400'e çıkarmayı istediklerini belirtmişti.

Hermen Hulst ayrıca oyunları daha hızlı çıkarmak istediklerini ve stüdyodan yeni IP'ler ile birlikte devam oyunları da görebileceğimizi işaret etmişti.

"Horizon Zero Dawn üzerinde 6.5 yıl çalıştık, ki bu istisnai bir durum: oyunlarımızı iki ya da üç yıl içinde çıkarmak istiyoruz, hem yeni oyunlar hem de mevcut başlıklara dayalı oyunlar."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 17 Şubat Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 17 Şubat Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 17 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 17 Şubat Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 17 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler