Aksiyon Macera Oyunu Melobot: A Last Song Konsollar ve PC için Duyuruldu

20.08.2024 13:40 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Microids ve geliştirici Anomalie Studio, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için ritim aksiyon macera oyunu Melobot: A Last Song'u duyurdu. 
 
Tuhaf bir hastalıkla boğuşan bir gezegeni kurtarmak için seni kahramanca bir serüvene sürükleyen macera, aksiyon ve ritim oyunu Melobot - A Last Song'un rüya gibi dünyasına kendini bırak. Oyunu aslen barış için tasarlanmış sempatik bir müzik robotu olan Melobot olarak oynayacak ve hayati bir göreve uyanacaksın: gezegenin eşsiz florasını şarkılarını yeniden yazarak diriltmek ve güçlü muhafızların getirdiği zorlukların üstesinden gelmek.
 
Rengârenk manzaralar arasında yolculuk yaparken gezegeninin gizli tarihini gün yüzüne çıkar ve Pixar ve Ghibli'nin sanat tarzından ilham alan, ortaya çıkarılacak sırlarla ve üstesinden gelinecek zorluklarla dolu büyüleyici ortamları keşfet. Ancak dikkat et, yolun engellerle dolu. Başka gizemli mekanik varlıklar attığın her adımı izliyor.
 
Görevin tek bir güçlü araca bağlı: müzik! Her bölgeye hayat vermek için çok çeşitli enstrümanlarda ustalaş ve sınırlarını zorlayacak düellolarda azılı Muhafızlarla hararetli hesaplaşmalara hazırlan. Melobot'un küçük boyutuna ve dövüş için programlanmamasına rağmen bu zorlukların üstesinden gelmek için cesaret ve yaratıcılığa ihtiyacı var. Gezegenin kaderi senin ellerinde ve onu yalnızca sen kurtarabilirsin.
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler