Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek?

04.07.2024 16:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan Horizon serisinin dizi uyarlaması için yeni gelişmeler yaşandı. Haber kaynağı Rolling Stone'a göre Netflix'te yayınlanması planlanan projenin yapımı sekteye uğruyor ve şu anda iptal edilip edilmeyeceği konuşuluyor.
 
Horizon dizisinin yapımcısı toksik davranışlarıyla ön plana çıkıyor
 
 
 
Rolling Stone'un haberine göre The Umbrella Academy yapımcısı Steve Blackman tarafından geliştirilen proje için işler yolunda değil. Blackman'ın ekip üyelerine karşı sert tavırlar aldığı, suçlayıcı davranışlar sergilediği ve oyuncuları manipüle ettiği bildiriliyor. Durum böyle olunca dizinin farklı bir yaratıcı ortakla mı devam edeceği yoksa tamamen iptal mi edileceği sorusu gündeme geliyor.
 
Şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla projenin iptal edilip edilmeyeceği veya başka bir yapımcıyla anlaşılıp anlaşılmayacağı belli değil. Bu haber, Hollandalı stüdyo Guerrilla Games'in Horizon oyunlarından oluşan üçlemenin yanı sıra çevrimiçi bir yan proje planladığına dair haberlerin ardından geldi.
 
Guerrilla ekibi, "yeni karakterler ve benzersiz bir özelleştirme sistemini" içeren çevrimiçi bir işbirliği odaklı projeyle Horizon dünyasını genişletmeyi planladığını doğruladı. Son olarak raporlar Sony ve PlayStation Productions'ın diziyle ilgili işlerin devam etmesini istediğini bildiriyor. Bu yüzden dizinin tamamen iptal edilmesi beklenmiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 2 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 3 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 5 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler