Lost in Random: The Eternal Die Konsollar ve PC için Duyuruldu

22.08.2024 18:50 Umut Tandoğan

 
 
Thunderful Games, Lost in Random'ın roguelite aksiyon macera oyunu devamı olan Lost in Random: The Eternal Die'ı duyurdu. 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de satışa sunulacak.
 
Oyun yönetmeni Martin Storm bir basın bülteninde, "Yıllar içinde, Lost in Random'ın büyüleyici hikayesinden, harikalar ve heyecan dolu bir dünyadaki yaratıcı mücadelesine kadar, dünya çapındaki oyuncular arasında nasıl yankı bulduğunu gördük. Bu dünyayı nasıl inşa edeceğimizi düşünüyorduk ve aksiyon dolu, rastgeleliklerle dolu bir rogue-lite yaratmaya karar verdik, bahisleri ve hızı artırarak yepyeni bir oyun deneyimi yarattık. Oyuncuların Lost in Random: The Eternal Die'da neler sunduğumuzu görmelerini ve şanslarını bir kez daha denemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. 
 
Aksiyonun ve rastgeleliğin harmanlandığı bir roguelite olan Lost in Random: The Eternal Die'da, Random diyarlarında Aleksandra olarak oynarken yoldaşın Fortune ile birlikte zar at, kaçın, atıl ve engelleri parçalayarak korkunç hapishanede yolunu bul. Bu esnada hapishanedeki karanlık bir düşman Random'ın bir sonraki bölümünü haince tasarlıyor olacak.
 
Random'ın muazzam ve büyüleyici diyarlarında intikam, arınma ve ilhamla dolu efsanevi bir maceraya zar atmaya hazırlan.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 4 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 5 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 7 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler