Atomfall'un Tamamlanması 25 Saat Sürecek

18.03.2025 16:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Rebellion tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan ve yakın zamanda piyasaya sürülmesi hedeflenen hayatta kalma oyunu Atomfall için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise geliştirici ekip oyunun tamamlanmasının yaklaşık olarak 25 saat süreceğini vurguluyor.
 
Atomfall evreniyle dikkat çekiyor
 
 
 
IGN'ye konuşan sanat yönetmeni Ryan Greene çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve oyunun Bethesda tarafından piyasaya sürülen Fallout serisi ile muhakkak karşılaştırılacağını belirtiyor. Röportajda Greene söz konusu oyunun kıyamet sonrası bir dünyada geçmesinden dolayı popüler Fallout serisiyle bariz bir şekilde benzediğini aktarıyor.
 
Greene ayrıca Atomfall hakkında birkaç ayrıntıyı daha paylaştı. Burada oyunun hikayesinin yaklaşık olarak 25 saat süreceğinden ve ana hikayenin dışında başka yapılacak işlerin de bulunacağından bahsetti. Bunun dışında oyunu kimseyi öldürmeden oynamak isteyen oyuncular için de çeşitli seçeneklerin sunulacağını belirtti.
 
Dünyası ile merak edilen Atomfall, 27 Mart tarihinde PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2025) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dövüş Oyunu Pocket Bravery, Konsollar için 10 Nisan'da Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Tırmanma Macera Oyunu Cairn, PS5 için Çıkış Yapacağı Onaylandı 6 Saat önce Croc: Legend of the Gobbos Remaster, 2 Nisan'da Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 6 Saat önce World of Goo 2, Bu Baharda Steam'e Geliyor 6 Saat önce Intergalactic Oyuncu Özgürlüğü Açısından Elden Ring'i İlham Alıyor 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler