Battlefield 3'ün Yapımcılarından Haberler

03.03.2012 00:33 Beril Sergün


      Digital Illusions CE yani Battlefield 3'ün yapımcıları yaptıkları açıklamada hem Battlefield 3'ün en popüler haritasını hem önümüzdeki haftanın önemini hem de silahların dengesi hakkında yorumlar yaptı.
 
     Bugüne kadar en çok oynanan haritanın şüphesiz "Op Metro" olduğunu açıklayan Alan Kertz, bunun bir sürpriz olmadığını çünkü alışılmış bir harita olmadığını açıkladı. Ayrıca Alan Kertz'e sorulan silahların dengesi konusunda şöyle bir cevap verdi; "Oyundaki dengeyi 1 silahla bulduk. Oyunda M16'yı baz aldık ve onun etrafından gittik."
 
     Bunun yanında önümüzdeki hafta yapılacak sürprizler için Daniel Matros şöyle dedi; "Bugün studyoda çok güzel oynanış testleri yapılıyor. Önümüzdeki hafta...çok.. çok  doyurucu bir hafta olacak." dedi. Bakalım neler olacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül Tüm Yenilikler ve Türkçe Spiker | EA Sports FC 26 İnceleme 26 Eylül PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE, Cadılar Bayramı’na 'Skibidi Toilet' ile Girmeye Hazırlanıyor 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler